MENU

Da Susanne og Vegard kontaktet meg om bryllupet sitt, var de fortsatt litt usikre på om de skulle gå for bryllup i Italia, eller i hjemtraktene sine. Heldigvis så landet de på på feire sin store dag på flotte Storfjord Hotel, og booket meg som fotograf. Yay! Etterhvert ble det liten tvil om at de planla en veldig flott feiring, med mye fokus på at gjestene deres skulle ha det bra denne bryllupshelga. Alt foregikk på hotellet denne helga, og det gir en veldig avslappet og god atmosfære når alt fra forberedelser, vielse og fest foregår på samme sted, og man ikke trenger å forflytte seg mellom flere steder i løpet av dagen. De planla opprinnelig utendørs vielse, og de som kjenner meg vet jo at da er jeg solgt ;) Da dagen kom i september regnet det, men om mulig ble deres plan B minst like bra, da vielsen ble flyttet inn i den koselige peisestua på hotellet.  Og som fotograf kan man jo nesten ikke la være å bli inspirert i slike omgivelser og midt i en slik herlig feiring av kjærligheten <3

Her er noen ord om den store dagen fra Susanne og Vegard selv:

Hvordan møttes dere?
Vi møttes i Vegards 18-årsdag på toppen av Emblemsfjellet i Ålesund tilbake i august 2007. Vi kjente ikke hverandre så godt men hadde mange felles venner. Det var kjærlighet ved første blikk og siden har vi holdt sammen.

Fortell om frieriet!
Sommeren 2018 var vi på fjelltur på Glomset og endte opp med å gå innom Storfjord Hotel på vei hjem. Vi hadde begge hørt mye fint om hotellet og tenkte det var en ypperlig anledning til å titte innom. Samme dag bestilte vi et opphold og planla en liten høstferie på Sunnmøre siden vi er bosatt i Oslo. Denne fine oktoberdagen startet vi oppholdet på Storfjord Hotel i spaavdelingen og i boblebadet ute foran hotellet. Når vi slappet av på rommet før middag gikk Vegard ned på kne og fridde! Det er derfor veldig koselig at vi endte opp med å feire bryllupet vårt samme sted.

Hva gjorde at dere valgte å gifte dere på Storfjord Hotel?
Storfjord Hotel har en helt egen atmosfære som vi umiddelbart følte på første gang vi var innom. Hotellet ligger tilbaketrukket inne i skogen med nydelig utsikt over Storfjorden. I tillegg til at beliggenheten er flott er hotellet nydelig innredet noe som skaper den perfekte stemningen for avslapping og ro uansett om det er sol eller regn. I og med at været på Sunnmøre er ganske ustabilt var det viktig for oss at dagen like fint kunne tilbringes ute som inne. Vi ville at alle gjestene skulle bo sammen med oss bryllupshelgen og Storfjord Hotel var stort nok for å få plass til alle, men lite nok til at det bare var oss – de perfekte rammene for bryllupet vi ønsket oss. Vi er begge glade i god mat og setter ekstra stor pris på at hotellet har fokus på gode, lokale og kortreiste matvarer.

Hvordan så dere for dere at bryllupsdagen skulle være?
Vi ville feire den store dagen vår over en helg der vi kunne senke skuldrene og være mye sammen med gjestene våre. Vi ville at alle skulle ha muligheten til å bli kjent og finne roen og stemningen sammen med oss. Vi ønsket derfor aktiviteter og en uformell middag dagen før dagen. Vi så for oss en vielse der vi var nærme gjestene og planla derfor en vielse utendørs med den flotte utsikten i bakgrunnen. Vi var veldig heldig som fikk presten til å vie oss utenfor kirken og det skapte den rette stemningen for oss. Og angående været på Sunnmøre.. Det ble jo regn på dagen vår, så vi bestemte oss derfor for å flytte vielsen innendørs – det ble en utrolig minnerik og fin opplevelse å ha alle gjestene våre så tett på. Vi avsluttet selvfølgelig dagen med sunnmørsk kakebord og en skikkelig fest!

Hvorfor valgte dere Lieben Foto som bryllupsfotograf?
Allerede samme kveld som frieriet satt vi i den koselige spisestuen på Storfjord Hotel og drømte om det perfekte bryllupet. Bare et par dager senere hadde vi vurdert flere bryllupsfotografer, og vi var ikke i tvil om at Lieben Foto var en absolutt favoritt og den vi ville ha til å dokumentere vår minnerike dag. Synnøve kom raskt tilbake til oss med stor iver, og da hun hadde to ledige helger i september 2019 ble det utslagsgivende for når bryllupet skulle finne sted! Vi er utrolig glad for at hun hadde mulighet til å følge oss hele bryllupsdagen, og vi er kjempefornøyd med bildene og det flotte, eksklusive albumet som vi kan bla i og mimre tilbake.

Lokale: Storfjord Hotel

Trykksaker: Kortshop

Blomster: Binderiet

Hår og sminke: Kicks Ålesund

Kjole: Ivory & Grace

CLOSE