MENU

PUBLISHINGS &

KIND WORDS

Synnøve has had her work published in both magazines and international wedding blogs. Here you can find links to articles, as well as kind words from some of my couples.

MARTE & PÅL-SVERRE

Vi var så heldige å få Synnøve som fotograf i vårt bryllup. Det var en flott opplevelse fra begynnelse til slutt. Hun hadde en profesjonalitet og et engasjement som gjorde at vi kjente at vi var i de beste hender. Vi er veldig glade for at Synnøve var med oss fra morgen til kveld. Hun har fanget opp øyeblikk gjennom hele dagen, også morsomme ting som vi selv ikke fikk med oss. Hun klarer å fange energi i bildene sine samtidig som de har et sart uttrykk som vi falt veldig for. Det er med glede at vi anbefaler Synnøve til andre brudepar!

01
05

RUNI & EGIL

Kjære kjære Synnøve. Jeg sitter her nå og skal prøve å ordlegge meg på en slik måte at du virkelig forstår hvor mye ditt arbeid betyr for oss. Jeg har latt tårene renne og er helt overveldet over hvordan du greier å få en hvilken som helst setting til å bli helt magisk… Vi hadde jo et håp om at vi skulle få en del gode bilder, men dette tar pusten fra meg. Tårene renner fordi følelsene var så enormt sterke den dagen, og det at du faktisk greide å fange opp de følelsene både vi og mange andre hadde den dagen gjennom din linse, er uten tvil et lite stykke magi. Jeg er så enormt takknemlig for at akkurat du var vår fotograf! Fra mitt hjerte til deg, tusen tusen takk!

02
05

HANH & JONAS

Thank you, thank you so much! We are so happy we found you last year and the decision to have you as our engagement and wedding photographer is definitely one we are very proud of! We adore the photos, you have captured all of our favourite moments and our loved ones so beautifully. Those sunset photos are particularly surreal - we cannot believe they are photos of us! Once again, we are so privileged to have you share your immense talent and photograph our wedding!

03
05

SILJE & DANIEL

Tusen takk for at du har foreviget så mange flotte øyeblikk fra vårt bryllup! Du fikk fram en stemning fra dagen som vi kjenner oss igjen i, og vi er så fornøyde med bildene! Det betydde mye for oss å føle at vi var i trygge hender, og det var vi virkelig. Tusen takk for flotte bilder!

04
05

HELENE & LARS

Hjertelig takk for fantastisk slideshow - og nydelige bilder! Vi er SÅ fornøyde! Vi hadde valgt deg igjen og igjen. Vi har allerede vist frem det du har sendt oss til familie og venner, og alle er helt overveldet over øyeblikkene som er fanget og stemningen i bildene. Ingen har sett så vakre brudebilder før!

05
05
CLOSE