MENU

PUBLISERINGER &

GODE ORD

Synnøve har fått sitt arbeid publisert i både magasiner og på internasjonale bryllupsblogger. Her finner du linker til artikler, samt gode ord fra tidligere brudepar.

IDA & THOMAS

Tusen tusen takk, vi har kost oss masse med å se gjennom det fine bildeshowet du sendte, Thomas måtte til og med felle en liten tåre gjennom filmen <3 Tusen takk for at du ville forevige vår store dag, du er rådyktig og en utrolig behagelig og hyggelig person, vi skal definitivt anbefale deg videre!

01
05

RUNI & EGIL

Kjære kjære Synnøve. Jeg sitter her nå og skal prøve å ordlegge meg på en slik måte at du virkelig forstår hvor mye ditt arbeid betyr for oss. Jeg har latt tårene renne og er helt overveldet over hvordan du greier å få en hvilken som helst setting til å bli helt magisk… Vi hadde jo et håp om at vi skulle få en del gode bilder, men dette tar pusten fra meg. Tårene renner fordi følelsene var så enormt sterke den dagen, og det at du faktisk greide å fange opp de følelsene både vi og mange andre hadde den dagen gjennom din linse, er uten tvil et lite stykke magi. Jeg er så enormt takknemlig for at akkurat du var vår fotograf! Fra mitt hjerte til deg, tusen tusen takk!

02
05

HANH & JONAS

Thank you, thank you so much! We are so happy we found you last year and the decision to have you as our engagement and wedding photographer is definitely one we are very proud of! We adore the photos, you have captured all of our favourite moments and our loved ones so beautifully. Those sunset photos are particularly surreal - we cannot believe they are photos of us! Once again, we are so privileged to have you share your immense talent and photograph our wedding!

03
05

HANNA & MORTEN

Så fantastisk fine bilder! Tusen takk for at du ville være fotografen vår, vi kunne ikke drømt om en bedre fotograf. Vi satte virkelig pris på å ha deg med i dagen vår og satte pris på din ro og fine vesen som bidro til en så fin dag for oss!

04
05

HELENE & LARS

Hjertelig takk for fantastisk slideshow - og nydelige bilder! Vi er SÅ fornøyde! Vi hadde valgt deg igjen og igjen. Vi har allerede vist frem det du har sendt oss til familie og venner, og alle er helt overveldet over øyeblikkene som er fanget og stemningen i bildene. Ingen har sett så vakre brudebilder før!

05
05
CLOSE