MENU

BARNEPORTRETT

Å ta bilder av barn er utrolig morsomt - og utfordrende! Et klokt hode sa en gang: "Never work with children or animals"! Dyr har jeg så langt holdt meg unna, men barn er jo så gøy å fotografere, at jeg tar utfordringen! Med to små gutter selv, har jeg fått bryne meg mang en gang, men når det da klaffer og man får det gode bildet av et barn, er det jo knapt noe som er mer givende. Ypperlig når man ønsker flotte bilder til f.eks julekort, kalender, takkekort e.l.

PRISER BARNEFOTOGRAFERING: Kr 1300,- / 100,- pr ekstra barn

Prisen inkluderer planlegging, fotografering inntil 1 time, samt etterarbeid med bilder og online galleri. Filer kommer utenom.

FAMILIEFOTO

Å investere i en familiefotografering er nettopp det, en investering. Å samle hele familien og få tatt bilder og forevige samspillet mellom dere er noe som er uerstattelig og ikke noe man angrer på å ha gjort. Familiefotograferinger er en morsom og uhøytidelig stund som vi også prøver å fylle med litt lek og latter, spesielt for barna :) Ypperlig når man ønsker flotte bilder til f.eks gaver, julekort, kalender, takkekort e.l. Bildene er deres til fri privat bruk og til å fremkalles og forstørres som dere ønsker.

PRIS FAMILIEFOTOGRAFERING: Kr 1600,-

Prisen inkluderer planlegging, fotografering inntil 1 time, samt etterarbeid med bilder og online galleri. Filer kommer utenom.

KJØP AV FILER:

5 bildefiler kr 3400,-
10 bildefiler kr 4800,-
15 bildefiler kr 5900,-
20 bildefiler kr 6500,-
25 bildefiler kr 7200,-
30 bildefiler kr 7800,-
40 bildefiler kr 8400,-

Alle bildene i visningsgalleriet: 12 000,-

Prisen inkluderer ferdigstilling av deres utvalgte bilder, og filene dere velger levert høyoppløselig i et online galleri. Fri privat bruksrett til bildene.

Reise utenfor Molde kommer i tillegg.

Med forbehold om endringer.

CLOSE