MENU

Da Mari kontaktet meg om å fotografere bryllupet deres ble jeg veldig glad, endelig skulle det klaffe med at jeg fikk fotografert et bryllup i Oslo, nærmere bestemt på Hellviktangen. Jeg møtte Mari da jeg var i Oslo på vårparten, og jeg skjønte raskt at her var det mye å glede seg til! Jeg er jo en stor fan av utendørs vielser, og var spent på å se hvordan de skulle løse dette nede ved sjøen med utsikt mot Oslo.

Kort fortalt, dagen opprant med strålende vær og det ble en perfekt start på dagen for mange av gjestene som tok båt fra Oslo. Hele dagen var en fest for øynene, med utradisjonelle valg både i farger, blomster og kjole og dress, og det var så gøy å se! Ingenting var overlatt til tilfeldighetene her, og Hellviktangen var den perfekte rammen rundt feiringen av Mari og Mads denne strålende augustdagen <3

Kjole: Willow by Watters, Kristins Brudesalong

Blomster & dekorasjoner: Kirsten Westergaard

Lokale: Hellviktangen Kunstkafé

CLOSE