MENU

Ah høstbryllup. Bare ordet får meg til å bli mo i knærne! Tankene går til landskap i de nydeligste farger, lav høstsol og alt som hører med denne fantastiske årstiden. Men, nå bor vi jo engang i et land med mildt sagt varierende vær, og man er jo like lite garantert sol i høstbryllup, som på sommeren. Så når Natalie og Eiriks store dag kom i starten av oktober, var det en av disse hustrige høstdagene med regnbyger som kom og gikk. Men, er det en ting jeg har lært som bryllupsfotograf, så er det at været har ingenting å si for utfallet av dagen, og det var også tilfellet her. Her er Natalie og Eiriks historie, fulgt av bildene fra deres store dag i oktober…

Hvordan møttes dere?
Første gang vi møttes var på et treningssenter i Ålesund. Først flere år etter dette, utviklet vennskapet seg til noe mer, og vi ble et par.

Fortell om frieriet!
Frieriet skjedde morgenen på julaften i 2016. Vi så på Tre nøtter til Askepott, og alt var så koselig. Sønnen vår, Peter August, var født bare uker tidligere, så det var en veldig spesiell og fin jul. Vi hadde fylt opp julestrømpen til hverandre, og da Natalie kom ned til bunnen av strømpen sin, lå der en liten, firkanta pakke med forlovelsesringen i! Det var et fantastisk koselig øyeblikk!

Hvorfor valgte dere å gifte dere i Ålesund/Devoldfabrikken?
Vi valgte først og fremst å gifte oss i Ålesund fordi vi var opptatt av at så mange som mulig av venner og familie skulle ha anledning til å delta i bryllupet. Dessuten er vi veldig glad i Ålesund kirke – vi synes at den er spesielt vakker! Devoldfabrikken valgte vi på bakgrunn av tips og anbefalinger fra andre som har hatt bryllupsfesten sin der. I tillegg passet stil og størrelse på lokalet veldig godt med det vi så for oss. Vi fikk en god følelse med en gang vi så lokalet! Vi kunne ikke vært mer fornøyde med valget.

Hvordan så dere for dere at bryllupsdagen skulle være?
Vi så for oss en dag med alle våre nærmeste tilstede, topp stemning og nydelig høstvær! Det nydelige høstværet uteble, men stemningen var helt fantastisk! Dagen overgikk alle forventninger!

Hvorfor valgte dere Lieben foto som bryllupsfotograf?
Flere av våre venner har brukt Lieben foto som bryllupsfotograf, og med bakgrunn i de bildene vi har sett, og stemningen som fotografen evner å fange, var vi ikke i tvil. Hun virket også veldig proff, samtidig som hun var veldig hyggelig og omgjengelig.

 

Kjole: Tara Keely/Kristins Brudesalong

Hår & sminke: Birgit B.hair

Blomster: Blomstergården

Lokale: Devoldfabrikken

CLOSE