MENU

wun-c-ebws-badge copy

26. august 2017 var en dag jeg hadde ventet på en stund. For halvannet år tidligere ble min kollega og venn Marianne fridd til på toppen av et fjell, og deretter kom spørsmålet om jeg ville være den som foreviget deres store dag. Det var så klart ikke nei i min munn, og datoen ble straks holdt av i kalenderen. Det var med litt ekstra sommerfugler i magen jeg sa ja, siden Marianne er damen bak Ljos Foto og er selv en dyktig fotograf ;) Vi ble kjent gjennom Instagram for et par år siden, og ble etterhvert venner også.

Så man kan trygt si at jeg var glad da fredagen kom og jeg endelig kunne sette kursen mot fantastiske Juvet Landskapshotell i Valldal. Jeg hadde vært der før, og visste at et vakrere bakteppe for et bryllup kan man knapt få… Fjellene som omgir dette stedet, og suset fra elva ved hotellet gjør dette stedet til noe helt utenom det vanlige. Fredagskvelden var det grilling ved låven, og tidlig neste morgen våknet hotellet til liv for å gjøre seg klare til den store dagen. Vielsen fant sted i Liabygda kirke, og vi hadde tidlig bestemt oss for å ta portrettbildene i nærheten av Trollstigen. Det var en liten kjøretur, men det var det verdt for slike omgivelser…! Ikke minst fikk vi selskap av en saueflokk som mildt sagt var glade for å se oss der vi kom gående, mistenker at de til slutt trodde vi var en del av flokken ;)

Jeg trenger vel egentlig ikke si at ingenting er overlatt til tilfeldighetene når en bryllupsfotograf gifter seg! Låven på Juvet var pyntet til det ugjenkjennelige, og detaljene var nydelige. Jeg vet hvor mange timer og hvor mye arbeid som lå bak, og alt hadde de gjort selv med hjelp fra venner og familie. Kort sagt var dette en bryllupsfotografs drøm og jeg kan ikke få takket dere nok Marianne & Bjørn, for at dere valgte meg til å dokumentere dagen deres!  Takk for at jeg fikk ta del i planlegging og en fantastisk dag og fest <3

Dette bryllupet var finalist i kategorien Europe’s Best Wedding Story på Way Up North Awards i oktober 2017, og også publisert i magasinet Ditt Bryllup og på Junebug Weddings.

CLOSE