MENU

Da Christine og Tor-Egil kontaktet meg, var det veldig hyggelig å høre at de ville forsikre seg om at jeg var ledig før de spikret datoen for bryllupet sitt. Det gjør meg både stolt og glad at noen har så stor tillit til meg og jobben jeg gjør :) Vi fikk også en fin anledning til å bli litt bedre kjent da vi gjorde en forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet, den kan dere se bilder fra her.

Så da kalenderen etterhvert viste 18. juni 2016 dro jeg avgårde med visshet om at jeg hadde en flott dag i selskap med veldig fine folk foran meg :) Christine gjorde seg klar hos Fri Frisør, sammen med søstrene som også hadde oppgaven med å være forlovere på Christines store dag. I Ålesund kirke ventet en spent Tor-Egil, og etter en flott vielse tok vi turen til Molja og Borgundgavlen for å ta bilder. Festen ble holdt i Utvik grendahus i Skodje, og der var det god stemning (og usannsynlige mengder knott!) til langt uti de små timer :) Kjære Christine og Tor-Egil; takk for tilliten dere har vist meg hele veien og for at jeg har fått bli kjent med dere :) Ønsker dere alt det beste i livet deres sammen <3

blogg50

CLOSE