Kjære kjære Synnøve. Jeg sitter her nå og skal prøve å ordlegge meg på en slik måte at du virkelig forstår hvor mye ditt arbeid betyr for oss. Jeg har latt tårene renne (igjen) og er helt overveldet over hvordan du greier å få en hvilken som helst setting til å bli helt magisk… Vi hadde jo et håp om at vi skulle få en del gode bilder, men dette her… ahhhh, det tar pusten fra meg. Tårene renner fordi følelsene var så enormt sterke den dagen (noe vi etter 16 år sammen var litt uforberedt på) og det at du faktisk greide å fange opp de følelsene både jeg, min mann og mange andre hadde den dagen, gjennom din linse, er uten tvil et lite stykke magi. Jeg er så innmari, veldig, enormt takknemlig for at akkurat du var vår fotograf!

Fra mitt hjerte til deg, Tusen tusen takk!

Vi var så heldige å få Synnøve som fotograf i vårt bryllup. Det var en flott opplevelse fra begynnelse til slutt. Allerede første møte kjente vi at vi kunne bruke lite energi på dette selv. Hun hadde en profesjonalitet og et engasjement som gjorde at vi kjente at vi var i de beste hender. Det var viktig for oss da det var mer enn nok annet å tenke på. Det er også viktig at man sitter igjen med en følelse av at fotografen setter seg inn i hva brudeparet ønsker og det føler vi virkelig at Synnøve gjorde. Synnøve er punktlig og leverer alltid som avtalt. På selve dagen er det ikke til å stikke under en stol at personlig kjemi også er viktig for å kunne slappe av under fotograferingen. Synnøve hadde avtalt med oss på forhånd at vi skulle ha med bare en forlover under den personlige fotograferingen med bare oss, det gav en rolig og fin atmosfære og det var lett for oss å bare være oss selv.

Vi er veldig glade for at vi hadde Synnøve med oss fra morgen til kveld. Hun har fanget opp øyeblikk gjennom hele dagen, også morsomme ting som vi selv ikke fikk med oss. Hun klarer å fange energi i bildene sine samtidig som de har et sart uttrykk som vi falt veldig for. Det er med glede at vi anbefaler Synnøve videre til andre brudepar!

Fra første møte med Synnøve fikk vi en god kjemi, og vi kunne ikke valgt en bedre fotograf. Vi er så utrolig fornøyde både med kontakten vi har hatt hele tiden, og ikke minst med bildene! Synnøve gjorde en utrolig bra jobb, vi merket for eksempel ikke at hun var tilstede i kirka – og det er et godt tegn :)

Foto-session etter kirka var også preget av en veldig hyggelig og avslappet stemning. Nå har vi mange flotte bilder å se tilbake på! Det er mange som har kommentert at de ser den gode stemningen i bildene. Anbefales på det sterkeste!

Takk for at du ville komme helt til Smøla for å fotografere bryllupet vårt, du var helt suveren å ha med. Jeg la faktisk ikke merke til fotograferingen i kirken i det hele tatt jeg :)

Du fikk også lagt opp til at det ble en veldig fin stund etter kirken, der vi fikk tid til å puste ut litt og være bare oss to. Vi fikk noen avslappende øyeblikk der som vi aldri hadde fått den dagen uten deg. Du er unik både i fremtoning og i å fange øyeblikk – så jeg skal spre ordet videre og anbefale deg på det varmeste :)

Tusen takk for at du har foreviget så mange flotte øyeblikk fra vårt bryllup! Du fikk fram en stemning fra dagen som vi kjenner oss igjen i, og vi er så fornøyde med bildene! Det betydde mye for oss å føle at vi var i trygge hender, og det var vi virkelig. Tusen takk for flotte bilder!