MENU

tonje_jr2_web

Denne uken hadde jeg en gravidfotografering med Tonje og Jan Roger, som venter sitt første barn i mai. Turen gikk til Gossen hvor Tonje kommer fra, og i nydelig kveldssol og nesten sommertemperaturer fikk vi tatt disse bildene i påskeliljemarka ved Aukra kirke. Et helt fantastisk sted, som må ses! Jeg fikk helt hjertebank av å se denne flotte plassen badet i et nydelig lys. Hadde jeg skulle giftet meg på Aukra ville jeg helt klart gjort det i april/mai, hehe…

(NB: Ingen påskeliljer ble skadet under denne fotograferingen. Ja ok, muligens en eller to da)

tonje_jr9_webtonje_jr5_webtonje_jr20_webtonje_jr8_webtonje_jr14_webtonje_jr15_webtonje_jr19_web

Deretter tok vi turen til Horremsleira og fikk tatt noen bilder der også, før sola gikk ned. Jeg må si jeg synes Tonje er bra heldig som har vokst opp på et slikt sted…! Rett og slett helt utrolig vakkert.

tonje_jr26_web

tonje_jr30_webtonje_jr33_webtonje_jr28_webTusen takk for at dere tok meg med til Aukra, og for at jeg fikk æren av å forevige dere og den fine magen til Tonje!

Lykke lykke til med baby og en spennende tid fremover… <3

tonje_jr29_web

CLOSE