MENU

Det som startet som en grå, våt og vindfull lørdag i Ålesund, skulle vise seg å bli en av sesongens vakreste bryllupsdager…! Regn, vind og høye bølger er visst en suksessoppskrift for bryllup, i hvert fall når det er i omgivelser som på vakre Alnes! Her er Erika og Øyvinds historie, fulgt av bildene fra deres store dag i august…

Erika og Øyvinds bryllup ble også publisert på bryllupsbloggen Together Journal.

Hvordan møttes dere?
Vi møttes på bussen (!) i Ålesund på vei til en musikkfestival som er der hver sommer. Vi hadde begge nettopp flyttet til Ålesund, han for å studere og jeg tilbake til gamle trakter etter flere år i Oslo. Han spurte meg om veien (som han senere har fortalt var en unnskyldning for å snakke med meg) og så var det gjort. Det var så tilfeldig som det går an, og vi liker å tro at det var en mening med at vi skulle møtes nettopp denne varme augustdagen for over åtte år siden.

Fortell om frieriet!
Øyvind var utfor en sykkelulykke i fjellet for litt over to år siden. I forbindelse med dette måtte han bruke en benskinne i flere måneder. Vi pleide å spøke med at han ikke måtte fri før han kunne gå ned på kne igjen. Samme dag som denne var av gikk han ned på kne på vår favoritt restaurant i Trondheim. Jeg hadde virkelig ingen anelse og ble veldig overrasket, glad og rørt – det ble selvfølgelig et klart JA! Det ble sagt mange rørende ord og vi satt hele kvelden og snakket om fremtiden vi så for oss sammen.

Hvorfor valgte dere å gifte dere i Ålesund/Alnes?
Vi følte dette var det riktig valget med tanke på at vi møttes der. Han er fra Oslo, vi bor i Trondheim og jeg har familie i Ålesund, vi måtte derfor finne et sted hvor alle kunne samles, og Ålesund ble da det som kjentes mest naturlig. Jeg har alltid sett for meg at jeg skulle gifte meg i Borgund kirke, alle store begivenheter, triste og glade, har funnet sted der, og det kjentes derfor veldig fint at vi skulle begynne det nye kapittelet vårt sammen der. Alnes er for oss et av de vakreste stedene rundt Ålesund, og vi tilbrakte mye tid der når vi bodde i byen. Vi pleide blant annet å kjøre ut dit når det var høststorm for å betrakte bølgene på avstand. Med tanke på at vi hadde mange tilreisende gjester som aldri hadde vært på Sunnmøre før, ble det viktig for oss å vise de stedene som har betydd mye for oss.

Hvordan så dere for dere at bryllupsdagen skulle være?
Vi ønsket oss en uformell dag med de vi er aller mest glad i. Med tanke på at over halvparten av gjestene var tilreisende så ønsket vi å få mest mulig tid sammen. Alle gjestene bodde på Hotel Brosundet og det var så utrolig fint å se flere og flere strømme til etter som dagen nærmet seg. Dagen før bryllupet hadde vi en «meet and greet» på hotellet, her fikk alle mulighet til å bli litt bedre kjent og vi fikk vært enda mer sammen med alle de vi ikke ser så ofte. Vi har snakket mye i ettertid hvor glad vi er for at vi strakk feiringen over flere dager, og dette er noe vi vil anbefale til alle som har mulighet.

Selve bryllupsdagen ble bedre enn vi kunne drømt om. I tiden før bryllupet har man mye tanker om hvordan man ønsker dagen skal være, men når det kommer til selve dagen så er det menneskene du deler dagen med som betyr noe. Det var en rørende dag, fylt med glede, tårer og latter.

Hvorfor valgte dere Lieben Foto som fotograf?
Vi kom over bildene til Synnøve på Instagram og det var kjærlighet ved første blikk. Hun har en helt unik evne til å fange de små øyeblikkene, og det var akkurat dette vi ønsket oss – uformelle bilder som viser vår kjærlighet og personlighet. Dette ble til aller største grad oppfylt, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med bildene. Dette er minner som vi vil kunne se tilbake på i årene som kommer.

Kjole: Ti Adora Bridal/Kristins Brudesalong

Hår & sminke: Hairfashion

Blomster: Blomstergården

Lokale: Alnes Brygge

CLOSE