MENU

FOTOGRAFENE

OM LIEBEN

Lieben Fotografi ble startet av meg, Synnøve i 2013, og etter 9 år som bryllupsfotograf har jeg nå utvidet med en teamfotograf på laget. Her kan du bli litt bedre kjent med oss!

Hei! Jeg er Synnøve, og jeg startet Lieben Foto for ni år siden. Min vei inn i jobben som bryllupsfotograf var nok litt tilfeldig, siden jeg egentlig var grafisk designer. Jeg er for det meste selvlært innen foto, men etter grafiker-utdannelsen min tok jeg et år med foto på Kunst- og designfagskolen i Oslo, og det har jeg ikke angret på. Mange timer ble tilbragt i mørkerommet der!

Men om min vei inn i bryllupsfoto var litt tilfeldig, er det ingenting tilfeldig ved det at jeg har blitt i dette yrket. Foto har alltid vært en hobby og en lidenskap for meg, men det var først da jeg endte opp som bryllupsfotograf, at jeg skjønte at jeg virkelig var havnet på rett hylle. Etter ni år får jeg fortsatt sommerfugler i magen før hvert bryllup, og det tar jeg som et godt tegn!

OM TEAMFOTOGRAF KAROLINE

Hei! Det er jeg som er Karoline. Kort fortalt er jeg en 26 år gammel fotoentusiast som kommer fra Sandnes, studerer i Bergen og elsker å fange livet som utspiller seg foran nesen min med kameraet. Jeg er en ivrig og sprudlende rogalending, naturen er min største inspirasjonskilde og her tilbringer jeg så mye tid som mulig når jeg ikke etterarbeider eller studerer.

Jeg er utrolig heldig som gjennom fotograferingen får lov til å møte så mange fantastiske mennesker og ta en liten del i livene deres. Det å få æren av å dokumentere den største dagen i ditt og din partners liv er med på å gjøre denne jobben unik. Jeg mener at det er det unike i hvert øyeblikk som skaper grunnlaget for magi. Her finner jeg min inspirasjon, og jeg håper at det vises igjen i bildene mine. Jeg ønsker å skape bilder som drar deg tilbake i tid og vekker følelser du nesten hadde glemt, slik at øyeblikkene kan få leve videre flere generasjoner frem i tid.

CLOSE