lieben_portrett_WEBHei! Jeg heter Synnøve, jeg er 39 år gammel, og så heldig at jeg bor i samme hus som tre gode gutter; min mann André og våre to sønner Peder og Aksel.

Jeg er egentlig utdannet grafisk designer, og jobbet noen år med magasin i Oslo før vi flyttet til min hjemby Molde i 2011. Foto har alltid vært en hobby og en lidenskap for meg, helt siden jeg knipset rundt med et dårlig kompaktkamera i tenårene. Og da jeg etterhvert fikk mitt første speilreflekskamera i begynnelsen av 20-årene, var jeg solgt!

Jeg er for det meste selvlært, men etter grafiker-utdannelsen min tok jeg et år med foto på Kunst- og designfagskolen i Oslo, og det har jeg ikke angret på. Mange timer ble tilbragt i mørkerommet der, og interessen for foto ble ikke akkurat mindre. Men tanken på å ha dette som jobb hadde vel egentlig ikke slått meg, før jeg etterhvert ble spurt oftere og oftere om å ta bilder av både brudepar og av barn. Til slutt var tiden helt klart inne for å ta steget fullt ut og gjøre drømmejobben til virkelighet, og det har jeg ikke angret et sekund på!

 

 

PUBLISERT I:

featured