MENU

moments to remember

erika4
nyalnesslide
kirkestranda
arctic
oda-59_WEB
lieben_forsidebilde
tonje-7_WEB
erika-6_web
mb_fest-7_WEB
promo
konfettianna
tr_portrett-46_WEB
nateirik_0049
bethnick-13_WEB
il2
favo30
siljecover
blogg50
lieben_seljeseth3
giskecover
mo-6_web
tj-3_web
shoes
maria4
max
mm-5_web
kris
hanne1
hlj-3_web
hlj-2_web
lieben_wun-57_WEB
tj_portrett-75
favo121
eø_portrett-2_WEB
nateirik_0090
ot1
ir1-5_web
vind
stormy
ØYEBLIKK DU VIL HUSKE FOR ALLTID

Hvis du er inne og titter på nettsiden her, betyr det kanskje at du er nyforlovet...? Og da regner jeg med at dette heller ikke er den første nettsiden med bryllupsfoto du er inne og kikker på, og det er bra! Det er lurt å ta en titt rundt og bli sikre på hva slags stil og uttrykk dere ønsker på bryllupsbildene deres. Jeg har en dokumentarisk stil, og en blanding av portretter og naturlige øyeblikk får frem alle sider ved den store dagen deres.

Ta gjerne en titt under Blogg - Bryllup for å se noen av bryllupene jeg har fotografert, og Info - Fotografen for å lese mer om meg.

Det å få lov til å være den som foreviger den store dagen til et brudepar, er en stor ære. Og et stort ansvar. Det er mye som skal klaffe på denne dagen, og jeg vil være der og dokumentere små og store øyeblikk, samtidig som jeg er minst mulig synlig. Min erfaring gir tryggheten som er nødvendig på en av deres største dager i livet. Så kan dere kun fokusere på å nyte dagen deres til fulle sammen med familie og venner! Jeg holder til i Molde, og tar oppdrag i Molde og omegn. Jeg tar gjerne oppdrag andre steder i landet også, da tilkommer kostnader for reise/evt overnatting i tillegg.

BRYLLUPSPAKKER

PRISER FOR 2020. TA KONTAKT FOR KOMPLETT PRISLISTE OG INFORMASJON

HELDAGS

Heldagsfotografering

31 000

HALVDAGS +

Halvdagsfotografering +

25 000

HALVDAGS

Halvdagsfotografering

20 000
CLOSE