Hvis du er inne og titter på nettsiden her, betyr det kanskje at du er nyforlovet…? Og da regner jeg med at dette heller ikke er den første nettsiden med bryllupsfoto du er inne og kikker på, og det er bra! Det er lurt å ta en titt rundt og bli sikre på hva slags stil og uttrykk dere ønsker på bryllupsbildene deres. Min stil er en blanding av portretter og naturlige øyeblikk som får frem alle sider ved den store dagen deres. Ta gjerne en titt under kategorien Blogg – Bryllup for å se noen av bryllupene jeg har fotografert.

Det å få lov til å være den som foreviger den store dagen til et brudepar, er en stor ære. Og et stort ansvar. Det er mye som skal klaffe på denne dagen, og jeg vil være der og dokumentere små og store øyeblikk, samtidig som jeg er minst mulig synlig. Min erfaring gir tryggheten som er nødvendig på en av deres største dager i livet. Så kan dere kun fokusere på å slappe av, ha det gøy, og nyte dagen deres til fulle sammen med familie og venner!

Jeg holder til i Molde, og tar oppdrag i Molde og omegn. Jeg tar gjerne oppdrag andre steder i landet også, da tilkommer kostnader for reise/evt overnatting i tillegg.

Priser for 2019. Ta kontakt for komplett prisliste og informasjon om hva som er inkludert i de forskjellige pakkene. Lieben Fotografi forbeholder seg retten til å bruke bildene i egen markedsføring.

 

HELDAGSFOTOGRAFERING + FORLOVELSESFOTOGRAFERING // Kr 31 000,-

HELDAGSFOTOGRAFERING // Kr 29 000,-

HALVDAGSFOTOGRAFERING // Kr 19 000,-

VIELSE + PORTRETTER // Kr 13 000,-

NB! Vielse + portretter er ikke tilgjengelig i høysesong juni-august.