MENU

øyeblikk du vil huske

erika4
nyalnesslide
kirkestranda
arctic
oda-59_WEB
tonje-7_WEB
il_portrett-20_WEB
promo
lieben_forsidebilde
mb_fest-7_WEB
mb-51_WEB
konfettianna
tr_portrett-46_WEB
il9
il2
bethnick-13_WEB
favo30
siljecover
blogg49
giskecover
blogg50
tj-3_web
mo-6_web
shoes
maria4
max
kris
ms-3_web
erika-6_web
erika5
ØYEBLIKK DU VIL HUSKE FOR ALLTID

Hvis du er inne og titter på nettsiden her, betyr det kanskje at du er nyforlovet...? Og da regner jeg med at dette heller ikke er den første nettsiden med bryllupsfoto du er inne og kikker på, og det er bra! Det er lurt å ta en titt rundt og bli sikre på hva slags stil og uttrykk dere ønsker på bryllupsbildene deres. Jeg har en dokumentarisk stil, og en blanding av portretter og naturlige øyeblikk får frem alle sider ved den store dagen deres.

Ta gjerne en titt på kategorien Blogg - Bryllup for å se noen av bryllupene jeg har fotografert, og Info - Fotografen for å lese mer om meg.

Det å få lov til å være den som foreviger den store dagen til et brudepar, er en stor ære. Og et stort ansvar. Det er mye som skal klaffe på denne dagen, og jeg vil være der og dokumentere små og store øyeblikk, samtidig som jeg er minst mulig synlig. Min erfaring gir tryggheten som er nødvendig på en av deres største dager i livet. Så kan dere kun fokusere på å nyte dagen deres til fulle sammen med familie og venner! Jeg holder til i Molde, og tar oppdrag i Molde og omegn. Jeg tar gjerne oppdrag andre steder i landet også, da tilkommer kostnader for reise/evt overnatting i tillegg.

BRYLLUPSPAKKER

PRISER FOR 2019. TA KONTAKT FOR KOMPLETT PRISLISTE OG INFORMASJON

HELDAGS LUXE

Heldagsfotografering Luxe

36 000

HELDAGS

Heldagsfotografering

29 000

HALVDAGS

Halvdagsfotografering

19 000
CLOSE