MENU

moments to remember

guttene
fam_gujord-7_WEB
fam_gujord-39_WEB
famlgroven-37_WEB
famlgroven-30_WEB
groven-25_web
solvoll24_web
solvoll19_web
felles-7_web
gusgus18_web
hei3
hei2
datter
famberglund-3
fam_gujord-35_WEB
famberglund-34
konfirmant_lieben
marie17_WEB
gutt

BARNEPORTRETT

Å ta bilder av barn er utrolig morsomt - og utfordrende! Et klokt hode sa en gang: "Never work with children or animals"! Dyr har jeg så langt holdt meg unna, men barn er jo så gøy å fotografere, at jeg tar utfordringen! Med to små gutter selv, har jeg fått bryne meg mang en gang, men når det da klaffer og man får det gode bildet av et barn, er det jo knapt noe som er mer givende. Ypperlig når man ønsker flotte bilder til f.eks julekort, kalender, takkekort e.l.

PRISER BARNEFOTOGRAFERING: Kr 900,- / 100,- pr ekstra barn

Prisen inkluderer fotografering på location, ca 1 time. Etter fotograferingen får dere tilsendt link til et galleri med lavoppløselige bilder, der dere selv velger ut hvilke og hvor mange digitale filer dere ønsker å kjøpe ut.

FAMILIEFOTO

Å investere i en familiefotografering er nettopp det, en investering. Å samle hele familien og få tatt bilder og forevige samspillet mellom dere er noe som er uerstattelig og ikke noe man angrer på å ha gjort. Familiefotograferinger er en morsom og uhøytidelig stund som vi også prøver å fylle med litt lek og latter, spesielt for barna :) Ypperlig når man ønsker flotte bilder til f.eks gaver, julekort, kalender, takkekort e.l. Bildene er deres til fri privat bruk og til å fremkalles og forstørres som dere ønsker.

PRIS FAMILIEFOTOGRAFERING: Kr 1200,-

Prisen inkluderer fotografering på location, ca 1 time. Etter fotograferingen får dere tilsendt link til et galleri med lavoppløselige bilder, der dere selv velger ut hvilke og hvor mange digitale filer dere ønsker å kjøpe ut.

KJØP AV FILER:

5 bildefiler kr 2500,-
10 bildefiler kr 3900,-
15 bildefiler kr 4900,-
20 bildefiler kr 5600,-
25 bildefiler kr 6300,-
30 bildefiler kr 6900,-

Alle bildene i visningsgalleriet: 9900,-

Prisen inkluderer etterbehandling av bilder, og filene dere velger levert høyoppløselig i et online galleri. Fri privat bruksrett til bildene.

Reise utenfor Molde kommer i tillegg.

NB! For barne- og familiefotografering lørdag tilkommer et tillegg på 500,-. Pga høysesong for bryllup har jeg ikke mulighet for fotografering på helg fra mai-okt.

CLOSE