MENU

øyeblikk du vil huske

Lørdag 29. august kom med sol og litt skyer, og dagen min startet med en aldri så liten kjøretur i retning Angvik Gamle Handelssted. På et av de flotte rommene på hotellet var det allerede full aktivitet med forberedelser til den store dagen. Runis mor, forlover og brudeparets to skjønne døtre var blant dem som tittet innom, mens dyktige Birgit fra B.Hair sto for hår og sminke. Etterhvert som alle var klare, var ikke veien lang opp til bygdas vesle kapell. Det var veldig rørende å få overvære vielsen mellom disse to som denne dagen ble mann og kone etter 16 år sammen :)

Etter vielsen fikk jeg også oppfylt en gammel drøm om å ta bilder av et brudepar i en kornåker, takket være en svært velvillig bonde som vi svingte innom litt på impuls :) (Runi og Egil, håper dere har sendt ham takkekort! ;) ) Vi avsluttet på Angvik Gamle handelssted som også var en perfekt ramme for middag og fest utover kvelden.

Kjære Runi og Egil, tusen takk for at dere valgte meg som fotograf, det var en sann glede å få være vitne til en dag fylt med så mye latter, glede og kjærlighet! All mulig lykke ønsker jeg dere og jentene deres i fremtiden sammen <3
re_fest11_WEB

CLOSE