MENU

5. juli var en dag jeg hadde gledet meg til lenge, helt siden Marte og Pål-Sverre ringte og spurte om jeg ville fotografere bryllupet deres på Bjørnsund. Bjørnsund er et fraflyttet fiskevær i Fræna, og i dag blir det mest brukt som ferie- og leirskolested. Martes far er fra Bjørnsund, så familien har hus på øya og en spesiell tilknytning til stedet.

Så det var med stor forventning  jeg tøffet utover med rutebåten Øybjørn, og deretter tok bena fatt over øya mot naustet der Marte gjorde seg klar sammen med forloverne sine. Vielsen fant sted i det gamle bedehuset på øya, og det var nydelig pyntet for anledningen. Gjester fra inn- og utland hadde tatt turen til det gamle fiskeværet i anledning bryllupet, og de og brudgommen ventet spente på bruden. Etter en rørende vielse tok vi bilder i vakre omgivelser rundt om på øya, og vi tok som seg hør og bør en tur ut i robåt også! Det var nydelig varmt vær denne dagen, ikke så rent lite heldig på en øy i havgapet på nordvestlandet! Middagen og bryllupsfesten ble holdt i bygget som huser leirskolen, og brudeparet og feststemte gjester holdt det gående ut i de små timer i den vakre sommernatten på brygga… (Har jeg hørt rykter om ;)

Marte og Pål-Sverre; tusen takk for at dere valgte meg som fotograf på bryllupsdagen deres! Det var en stor glede og veldig inspirerende å få følge dere på deres store dag i slike omgivelser… All mulig lykke ønsker jeg dere to i fremtiden deres sammen <3

Marte og Pål-Sverres bryllup ble også publisert på Junebug Weddings og i Ditt Bryllup.

mps_tesktNYmarte45_webmps_dobbel26mpsny2mps_vielse39_webmps_vielse75_webmps_vielse77_webmps_fest195_web

CLOSE